Hälsa

Det viktigaste verktyget vi har som individer i allt vi gör är oss själva. Den fysiska kroppen och den mentala knoppen behöver vara i harmoni och balans för att kunna utvecklas och förändras men också för att hantera det som händer i livet. Utveckling och förändring är det som innebär att leva!

Som coach arbetar jag med min klinter till positiv utveckling och förändring. Genom att verkligen handla så att man tar ytterligare till mot sina drömmars mål. Att arbeta aktivt med det mentala är väldigt stimulerande och ger riktigt bra resultat men är inte den fysiska kroppen också i balans är det svårt att bi behålla de förändringssteg knoppen har kommit överens om. Jag brukar prata om att handlingen/steget mot målet ska kännas i alla fiber i kroppen då först då ger det bestående förändring.

Jag själv har gjort en stor förändring och tagit ett aktiv ansvar av min hälsa för både kropp och knopp. Del 1 var att jag steg av ett skenande tåg av ständiga arbetsuppgifter och en arbetsmiljö som inte gynnade mig alls. Jag sa upp mig efter 27,5 år på ett och samma företag. Del 2 var att jag började jobba med min kropp och hitta balans mellan näring och träning. Mitt resultat: Jag känner mig piggare och starkare än på länge och ändå har jag inte gjort något drastiskt.  I stora drag, sover minst 6 tim, äter bra mat, vitamin boostar, Power Walks och styrka och mediterar. Meditationen är väldigt viktigt för min del just för att inte stressdjävulen ska få ett grepp om mig.
Den vitamin boost jag har använt mig av är Juice Plus . Fantastiska produkter som är helt rena från tillsatser och innehåller bara grönsaker, bär och frukt. Ta gärna kontakt så kan jag berätta mer om just detta. Följande länk leder dig till ett friskare liv, länk.

 

Som företagare är det idag viktigt att hantera varje medarbetare med största respekt och värna om deras välbefinnande och hälsa. Tillsammans med Sturebadet Health är jag med och eliminerar den ohälsa som tränger sig på och ökar hos företag. CHR (Corporate Health Responsibility) är den senaste och effektivaste metoden att få ett EKG på företaget för att se hur företaget och medarbetare mår. Vi kallar det CHR-index. Begreppet bygger på en enkel insikt; Om medarbetarna mår bra, så går det bra. Med Sturebadets unika kombination av ett lättanvändbart digitalt verktyg och landets bästa specialister kan vi stötta dig från start till mål.

Tillsammans med er kunder vill vi skapa Sveriges bästa arbetsgivare med välmående som framgångsfaktor.